Geen Concert at Sea in 2020

Geen Concert at Sea in 2020-img Lieve Concertgangers,

We hadden ons het 15-jarig jubileum van Concert at Sea anders voorgesteld, maar na de nieuwe regeringsmaatregelen die zijn afgekondigd is het duidelijk dat Concert at SEA dit jaar niet kan plaatsvinden.

“Het doet pijn dit te moeten melden. Net als jullie keken we weer erg uit naar het jaarlijks hoogtepunt op de Brouwersdam, maar het is helaas niet anders,” zegt Paskal Jakobsen namens BLØF. ,,We zijn vooral dankbaar voor iedereen in de zorg en al die mensen die ons land draaiende houden in deze moeilijke tijd. Zij verdienen alle ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Wij wensen hen en iedereen die geraakt wordt door het virus veel sterkte.”

We weten dat het niet altijd makkelijk is om een Concert at SEA ticket te bemachtigen, daarom hebben we besloten dat de al aangeschafte tickets voor Concert at SEA 2020 geldig blijven voor de editie van Concert at SEA in 2021 op 24 & 25 & 26 juni, zowel voor het concert, als voor de overnachting. Hetzelfde huisje of dezelfde kampeerplaats, die nu voor jullie geboekt stond, boeken we over naar 2021. Hier hoef je niets voor te doen. De kosten houden we gelijk, alleen de kosten voor de toeristenbelasting kunnen wijzigen. Hierin zijn wij afhankelijk van onze Gemeente. Dit horen wij meestal in November en zullen wij dan per mail doorsturen.

Bij eventuele vragen betreft het pendelbusticket, verwijzen wij jullie naar dit restitutieformulier (concertatsea.nl/pendelbusteruggave). Het gedeelte van het pendelbusarrangement wordt binnen 4-6 weken door Paylogic terugbetaald na het invullen van het formulier.

Het Concert gaat dan helaas niet door, maar het weekend hebben jullie al lang geleden vrij gehouden. Wij willen jullie daarom alsnog een leuk weekend aanbieden, door jullie voor een leuke prijs in jullie concert huisje te laten verblijven. Uiteraard is dit afhankelijk van wat er toegestaan is vanuit de RIVM en onze veiligheidsregio. Wij hopen hier aan het eind van deze week meer over te kunnen zeggen.
Hou dit weekend dus gewoon vrij, dan kunnen jullie er wellicht alsnog een heerlijk weekend at Sea van maken!


Voor vragen staan wij uiteraard voor jullie klaar, via het emailadres: info@vakantieparkschouwen.nl. Omdat wij veel vanuit huis werken, zijn wij het beste via de email bereikbaar. Als je liever belt, laat het dan even weten, dan nemen we contact met je op.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar,

Team Concert at SEA en Vakantiepark Schouwen

Reageer

Fer Engelen

27 juni, 2021, 19:38
Beste lieden, Wij willen in 2022 naar het Concert at Sea. Wij willen graag met twee volwassenen met een camper komen kamperen.
Hebben jullie een mooie camperplek van 29 juni t/m 2 juli 2022.

Onze camper is 6.5 meter.

Met vr gr Fam Engelen.