Corona update 4

Corona update 4

Corona maatregelen voor huurders

Iedereen uit Nederland maar ook gasten uit andere Europese landen zijn (op dit moment) van harte welkom op Schouwen-Duiveland. Zoals u weet moeten wij ons op dit moment aan een aantal maatregelen houden om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Wij vragen u dan ook alert te zijn en ook uw verantwoordelijkheid te nemen. Houd de afstand van 1,5 meter zoveel mogelijk aan en vermijd drukke plaatsen. Er is genoeg ruimte om de drukte te kunnen vermijden. Wanneer deze regels niet zullen worden opgevolgd zijn wij genoodzaakt u daarop aan te spreken.
 
Wij hopen hierbij op uw begrip, dit is voor ons ook een uitzonderlijke situatie.
 
Verder wensen wij u uiteraard een hele fijn vakantie, lekker even weg!
 
Om contact zoveel mogelijk te beperken zetten we de gedragsregels hieronder voor u uiteen:
 
Algemeen:
 1. wij volgen de richtlijnen van de RIVM en de overheid
 2. een reservering mag uit een huishouden bestaan of maximaal 4 personen.
 3. u mag 4 personen per dag visite ontvangen 
 4. ook buiten mag een groep maar uit 4 personen bestaan 
 5. blijf thuis indien u verschijnselen heeft van een verkoudheid of koorts
 6. was uw handen regelmatig en nies of hoest in de elleboog.
 7. beperk sociale contacten, houd 1,5 meter afstand en vermijd drukke plaats
 8. voorkom groepsvorming
 9. Er is geen avondklok (meer).
 
Receptie:
 1. de receptie is geopend, maar voor 1 persoon tegelijk.
 2. als het rustig is op de receptie, kunt u uiteraard alles vragen wat u wilt weten. Is het wat drukker, vragen wij u hiermee te wachten tot een rustiger moment.
 3. normaal is het gebruikelijk dat u het gehuurde beddengoed of de kinderstoel op de receptie afgeeft bij vertrek. Dit is nu niet nodig. U kunt het in het huisje achterlaten, wij halen het op.
 4. u bent van ons gewend dat wij bij vertrek uw accommodatie controleren. Wij zullen dit nu pas doen dit op het moment dat u vertrokken bent, om direct contact te voorkomen. Bij een netjes achtergelaten huisje zal de borg direct terug overgemaakt worden. Meer informatie hierover vindt u in de brief: “Controle bij vertrek”.
Faciliteiten:
 1. onze winkel is iedere ochtend geopend van 8:00 tot 12:00 uur. Wij staan graag voor u klaar met onze gebruikelijke producten. Houd er rekening mee dat er maar 2 personen tegelijk naar binnen mogen met een mondkapje. Betaal bij voorkeur met pin.
 2. ons restaurant is geopend (binnen en terras) en voor afhaal onder bepaalde voorwaarden. Kijk voor de openingstijden en reserveringen op de ingangsdeur of bel naar 0634559189.
 3. de toiletgebouwen zijn open. Houd u zich wel aan de looproute en houd 1,5 meter afstand. Ook is het binnen, in de gemeenschappelijk ruimte, verplicht een mondkapje te dragen.
 4. onze speeltuinen zijn geopend. De kinderen kunnen lekker spelen, maar houd u zich als volwassenen wel aan de afstand van 1,5 meter.
Omgeving:
 1. de winkels mogen weer klanten ontvangen zonder afspraak. Er gelden wel voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel. Het is nog steeds belangrijk om drukte te vermijden. Essentiële winkels, zoals supermarkten, mogen weer open op hun gebruikelijke tijden. Het dragen van een mondkapje in winkels blijft verplicht.
 2. in de supermarkt mag u maar met 1 persoon tegelijk naar binnen en een mondkapje.
 3. Restaurants (binnen) en terrassen kunnen open van 06:00 uur tot 22:00 uur open onder voorwaarden. 
  
Verder kunt u het park gebruiken zoals u gewend bent en van onze omgeving genieten door heerlijk te gaan fietsen, wandelen, lekker buiten zijn en vakantie vieren op uw kampeerplaats of in uw accommodatie. Even lekker weg!
 
Bedankt voor uw medewerking!
 
Chantal en Claire van der Reijnst & het hele team van Vakantiepark Schouwen