Jaarplaatsen

Als je vaak aan zee en in Renesse wilt zijn, kom dan eens kijken naar een vaste kampeerplaats op Vakantiepark Schouwen. Wij hebben knusse plaatsen van 135m2 tot grote ruime kavels van 220 m2 voor de grotere chalets. De plaatsen variëren sterk van schaduwrijk tot zonovergoten. Wij zijn geopend van half maart tot en met eind oktober. Kom gezellig eens kijken!

Voor vaste chalets hebben wij helaas geen plaatsen meer vrij. U kunt aan het einde van het seizoen altijd even navragen of er nog iets vrij gekomen is.

Indien er geen vrije of geschikte jaarplaats beschikbaar is, kun je je in laten schrijven op onze wachtlijst. Wij nemen dan contact op zodra we een plaats voor je hebben die voldoet aan je  wens. Alle jaarplaatsen hebben elektriciteit (16 ampère), een water-, een afvoer- een CAI aansluiting en de mogelijkheid tot bekabeld internet.


Wil je reserveren?

Voordat je overgaat tot reserveren, dien je het volgende te weten. Wij verhuren alleen aan gezinnen, niet aan jeugd en / of groepen. Voor vragen hierover kun je contact met ons opnemen. Ook hierover kun je contact opnemen per mail of telefonisch. Wij helpen je graag verder!