Camping

Camping


Kom naar familiecamping en Vakantiepark Schouwen aan de rand van Renesse

Op zoek naar een gezellige camping in Renesse? Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie! Op enkele minuten wandelen van het bruisende Renesse. Liever naar het strand? Ook dat is op loopafstand bereikbaar. Vakantiepark Schouwen is een kleinschalig, knus vakantiepark. De camping biedt alle rust die je nodig hebt. Ervaar het zelf op onze camping in Renesse!


Ruime kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn omringd door struiken en boompjes. Een prachtige groene omgeving. Je voelt zich vrij, terwijl het park ook erg overzichtelijk is. De kampeerplaatsen zijn 80 M2 of 125 M2 groot. Iedere plek heeft 10 Ampère stroom, een watertappunt, een rioolaansluiting en CAI voor de televisieontvangst. Kom naar onze camping in Renesse en ontdek het vakantiegevoel. Een leuke kampeerplaats voor de tent, caravan of camper bus. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Een standplaats in de zon of de schaduw, beide is mogelijk!


Camping in Renesse: standplaatsen, bungalows en chalets

Je hebt de keuze uit diverse verblijven. Een gezellig houten chalet, een luxueuze woodlodge met veel ruimte voor iedereen, kamperen op de kleinschalige camping, het is allemaal mogelijk. Kom je met de camper? We hebben verharde camperplaatsen beschikbaar.

Wil je altijd van het vakantieleven kunnen genieten? Koop dan een eigen chalet! Zo kun je het hele seizoen genieten van je eigen plekje.
 

Ontdek vakantiepark Schouwen

Bij ons is van alles te doen en ontdekken! Wat kun je zoal verwachten van een bezoek aan onze camping?:
 
   1.         Mooie nieuwe vakantiehuizen, van alle luxe voorzien
   2.         Escape Room
   3.         Eetcafé met heerlijk eten
   4.         Prachtige fietsroutes in de omgeving
   5.         Animatieteam (hoogseizoen), plezier voor alle leeftijden!
   6.         900 meter naar het strand
   7.         500 meter naar Renesse
 

Vier vakantie in Renesse, kom naar onze camping!

Je bent van harte welkom op ons vakantiepark! We doen er alles aan om je een geweldige vakantie te laten beleven. Vanaf half maart tot en met eind oktober zijn we geopend. Je kunt dus ook in het voor- en naseizoen bij ons genieten van je welverdiende rust. Boek hier direct je kampeervakantie!