Algemeen

Kampeerplaatsen

Ben je op zoek naar een gezellige kampeerplaats voor een vakantie met de tent, caravan of kampeerbus? Vakantiepark Schouwen biedt ideale kampeerplaatsen die allen omringd zijn door struiken en kleine bomen. De camping biedt vrijheid en is overzichtelijk. Onze knusse kampeerplaatsen, van circa 80m2 of 125 m2, hebben stroom (10 ampère), een watertappunt, een rioolaansluiting en CAI voor de televisieontvangst. Ons toiletgebuw is in 2019 helemaal vernieuwd. Ook is er (betaald) WIFI op het kampeerterrein zodat je nog connected kan blijven tijdens je vakantie. Leef met de gemakken die je thuis hebt alleen dan in de vrije natuur van Renesse! Heb je speciale wensen zoals een kampeerplekje in de zon of juist in de schaduw? Geen enkel probleem, het is allemaal mogelijk.


 


Camperplaatsen

Wij hebben mooie ruime camperplaatsen. Deze plekken van 100m2 hebben een goed verharde ondergrond zodat ook de grotere campers er prima kunnen staan en een eigen tuin met gras. Onze camperplaatsen hebben stroom (16 ampère), een vuilwaterput, een servicestation en een schoon water tappunt. De apart gelegen plekken hebben eigen sanitaire voorzieningen met douche, toilet en wastafel in een ruimte.

Buiten deze 14 plaatsen hebben wij ook nog 15 plaatsen op een ander gedeelte van het park, tegen het bosrijke gebied van de Vroonplas aan. Deze plekken zijn verhard met grastegels met hebben verder dezelfde voorzieningen. Het sanitair van deze plaatsen ligt op korte afstand van de plekken, waar gebruik gemaakt kan worden van de douches, toiletten en de wasserete. Jaarplaatsen

Als je vaak aan zee en in Renesse wilt zijn, kom dan eens kijken naar een vaste kampeerplaats op Vakantiepark Schouwen. Wij hebben knusse plaatsen van 150m2 tot grote ruime kavels van 250 m2 voor de grotere chalets. De plaatsen variëren sterk van schaduwrijk tot zonovergoten. Wij zijn geopend van half maart tot en met eind oktober. Kom gezellig eens kijken!

Voor vaste chalets hebben wij helaas geen plaatsen meer vrij. U kunt aan het einde van het seizoen altijd even navragen of er nog iets vrij gekomen is.

Indien er geen vrije of geschikte jaarplaats beschikbaar is, kun je je in laten schrijven op onze wachtlijst. Wij nemen dan contact op zodra we een plaats voor je hebben die voldoet aan je  wens. Alle jaarplaatsen hebben elektriciteit (16 ampère), een water-, een afvoer- een CAI aansluiting en de mogelijkheid tot bekabeld internet.

Wil je reserveren?
Voordat je overgaat tot reserveren, dien je het volgende te weten. Wij verhuren alleen aan gezinnen, niet aan jeugd en groepen. Voor vragen hierover kun je contact met ons opnemen. Helaas is het bij ons niet mogelijk om de hond mee te nemen. Heb je verder nog andere vragen? Dan kun je contact opnemen per mail of telefonisch. Wij helpen je graag verder!