m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Ontdek onze leuke camping

Vakantiepark schouwen biedt mooie camperplaatsen op een steenworp afstand van Renesse. De camper kan dus tijdens je hele verblijf periode lekker blijven staan en wandelend of met de fiets loop je zo naar ons leuke dorp Renesse.
 
De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in Renesse om het weer een bruisende badplaats te maken. Terrassen zijn uitgebreid, en het centrum is autovrij waardoor je ongestoord kunt genieten van de vele nieuwe leuke winkels, terrasjes of een lekker ijsje kunt halen.
 
De beste camperplaatsen in Renesse
Onze mooie camperplaatsen hebben nieuw sanitair, gratis wifi en zijn van alle mogelijkheden voorzien voor de camper zelf. De plekken zijn ruim opgezet en hebben een verharde ondergrond. De plekken zijn 100 m2 dus ook de grotere campers rijden er gemakkelijk naartoe en kunnen er gaan staan. Daarnaast zit er nog een eigen tuin bij waar je lekker in het gras kunt zitten. Alle camperplekken zijn van elkaar gescheiden door beplanting, dus dit geeft je veel privacy. Met je eigen schotelantenne heb je ontvangst voor de televisie en ons nieuwe wifi netwerk zorgt voor een goede internetverbinding.
 
Ook is het mogelijk om ‘s avonds wat later aan te komen. Je kunt dan lekker met de camper aan het strand blijven staan en wij zorgen er voor dat je door de slagboom kunt tot 22:00 uur s avonds. Je kunt dan ‘s morgens inchecken en verder alles regelen voor je verblijf.  Van alle gemakken voorzien op onze camperplaatsen in Renesse.
 
Boek je camperplaats in Renesse
Ben je toe aan vakantie? Boek dan vandaag nog je camperplaats in Renesse en ontdek alles wat onze prachtige camping te bieden heeft!

Bekijk onze camperplaatsen