m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo
Zoek je een bungalow of chalet dichtbij het strand en onze badplaats? Kom naar ons gezellige vakantiepark in Renesse!

Bij ons heb je allerlei verschillende mogelijkheden. De ideale locatie voor je vakantie in Zeeland. Onze accommodaties liggen op enkele minuten lopen van Renesse. Ook het strand ligt op wandelafstand. Het vakantiepark heeft een kleinschalige, gezellige camping. Je kunt ook kiezen voor een bungalow of een chalet.
 
De huisjes zijn beschikbaar in 4- en 6-persoons vakantiehuisjes. Ze variëren in stijl. Huur een eenvoudige, nostalgische bungalow of een luxueuze chalet. In sommige types vind je zelfs een heerlijke infra rood cabine.

Kies uit de volgende mogelijkheden:

Greenhouse
Strandchalet
Woodlodge
Beachhouse
Strandlodge
Bungalow B
Chalet

Boek nu uw vakantie

Moderne accommodaties
Vakantiepark Schouwen is sinds 2016 druk bezig met het vernieuwen van de bungalows. Intussen zijn er al 41 nieuwe chalets en lodges bijgebouwd, en we zijn nog altijd aan het vernieuwen. Je bent bij ons zeker van een plekje dat bij je past. Voor ieder budget hebben we een mooie vakantie in het aanbod. De keuze is groot, bekijk het volledige aanbod en vind de juiste accommodatie.

De luxe van thuis in de vrije natuur
Even bijkomen van de dagelijkse sleur? Ons vakantiepark zal daar zeker bij helpen. De gemakken van thuis, maar dan in de natuur. Al onze bungalows en chalets beschikken over een modem. Ook op vakantie blijf je gewoon connected. Stap naar buiten en je waant je direct in de vrijheid van de natuur.

Een bungalow of chalet huren? Dat kan!
Huur nu een bungalow of chalet in het vakantieseizoen! Kom je liever buiten het hoofdseizoen? Dat is bij ons geen probleem. We zijn geopend van half maart tot en met eind oktober. Buiten het hoofdseizoen geniet je net zoveel van de zon en kom je volledig tot rust. Uitwaaien aan het strand, gezelligheid in Renesse. Het is allemaal in de buurt. Vakantiepark Schouwen wordt omringd door bos- en duinlandschappen.

Boek een accommodatie
We heten je graag welkom in het park! Boek nu een bungalow of chalet op ons park. We zorgen dat je een onvergetelijke vakantie zult beleven met het hele gezin. Op loopafstand van het strand en Renesse, de leukste vakantiehuisjes en een animatieteam voor de kids. Er is een gezellig eetcafé en zelfs een escape room. Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Laat het ons weten! Vul vrijblijvend het contactformulier in. We reageren zo spoedig mogelijk.