m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo


Boek online je kampeervakantie

De leuke badplaats Renesse ligt midden op het mooie eiland Schouwen-Duiveland. In Renesse zijn vele campings te vinden waaronder het leuke Vakantiepark Schouwen. Vakantiepark schouwen ligt op een unieke ligging, op maar 500 m afstand van Renesse. Ook het strand is op loopafstand te bereiken vanaf de camping. Na een kwartiertje sta je al op het strand. Een fantastische plek om vanaf hier de omgeving van Renesse te kunnen ontdekken.
 
Ontdek onze camping in Renesse
Hoewel alles op zo’n korte afstand is, vind je toch veel rust op de camping. De kleinschalige camping verhuurd alleen aan gezinnen en families wat zorgt voor een gemoedelijke en fijne sfeer. Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in de camping en je vindt hier sinds 2022 ook 12 plaatsen met eigen privé sanitair. Deze sanitaire units beschikken over een douche, toilet en wasbak voor eigen gebruik tijdens je verblijf op de camping. Maar ook ons algemene toiletgebouw is in 2019 helemaal gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Je kunt de luxe dus invullen zoals je het zelf wilt.
 
Verder hebben wij een eigen winkel op de camping die iedere morgen verse broodjes verzorgt maar ook vele producten in het assortiment heeft om te zorgen dat je alles in huis hebt. Ons restaurant met afhaalmogelijkheden heeft een leuke kaart en heerlijke gerechten, allemaal bereid in eigen keuken Je hoeft de camping dus niet meer af als je lekker in de buurt wilt blijven. Ga je toch liever even de omgeving in, dan loop je in 5 minuten naar Renesse. Ook de badplaats Renesse heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd. Het is een heerlijke badplaats om lekker te winkelen, en ijsje te halen, of te genieten op een van de vele terrassen of restaurants.
 
Boeken bij een camping in Renesse
We hopen je snel een keer te zien op onze gezellige camping in Renesse! Via onze website kun je makkelijk en snel jouw vakantie boeken. Graag tot ziens bij Vakantiepark Schouwen!

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen en camperplaatsen