m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo


Kamperen op Vakantiepark Schouwen

Wie zin heeft in een heerlijke kampeervakantie met de tent of caravan in Renesse, is bij ons aan het juiste adres. Op onze kleinschalige familiecamping kun je heerlijk kamperen op je eigen perceel omheind met groene hagen en voorzien van water, stroom, televisie en natuurlijk gratis wifi. Ons sanitair gebouw is in 2019 helemaal gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Sinds 2022 bieden wij ook de mogelijkheid om een kampeerplaats te huren met privé sanitair Deze ruimtes zijn voorzien van een douche, toilet, wasbak en handdoekdroger. Allemaal voor eigen gebruik. Bij ons kun je kamperen met de luxe die je zelf wenst.

Bekijk onze kampeerplaatsen
 
Verder hebben wij een eigen ontbijtwinkel op de camping die iedere morgen verse broodjes verzorgt maar ook vele producten in het assortiment heeft om uw ontbijt compleet te maken. Ons restaurant met afhaalmogelijkheden heeft een leuke kaart en heerlijke gerechten, allemaal bereid in eigen keuken Je hoeft de camping dus niet meer af als je lekker in de buurt wilt blijven.
 
Ontdek Renesse
Kamperen in Renesse betekent dat je alle voorzieningen in de buurt hebt. Vanaf je kampeerplaats loop je in 5 minuten naar het centrum van Renesse. De gezellige badplaats is de laatste jaren weer helemaal geüpgrade en je kunt er heerlijk winkelen, wandelen, genieten op het terras of in een van de vele restaurants. Ook het strand is op loopafstand van de camping. In 15 minuten sta je aan het mooie Noordzeestrand.
 
Kijk op onze plattegrond naar de verschillende kampeerplaatsen en zoek je favoriete plekje uit.