Tarieven

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven voor 2021
 


Bungalow & Chalets

Beleef een heerlijke vakantie in een van onze 4- of 6-persoons vakantiehuisjes. Wij hebben een breed aanbod van een houten eenvoudig chalet voor 4 personen tot een luxe Strandchalet voor 6 personen, variërend van 36 m2 tot 63 m2. Dekbedden (1-persoons) en kussens zijn aanwezig. Linnengoed kan, net als kinderbedjes en kinderstoelen, gehuurd worden. Dit is niet verplicht. Alle bungalows en chalets hebben een overdekt terras en een parkeerplaats voor de auto.
 

Kamperen Vakantiepark Schouwen

Kamperen bij ons kan van half maart tot eind oktober. Er zijn 218 vaste plaatsen en 60 passanten plaatsen voor de kort kampeerders en 29 camperplaatsen. Onze kampeerplaatsen zijn 80 m2 of 125 m2 groot, omzoomd door hagen. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een aansluiting op water, stroom (16 ampère), CAI en afvoer. Onze ruime, verharde camperplaatsen (100m2) zijn allemaal voorzien van een stroomaansluiting (16 ampère) en een centrale lokatie met een vuilwaterput, een servicestation en een schoon water tappunt.

Algemeen

Het vriendelijke vakantiepark is kleinschalig en er heerst een persoonlijke sfeer. Ons team staat graag voor u klaar. Op het park is een gezellig ontbijtwinkeltje waar u terecht kunt voor verse broodjes en alles wat bij het ontbijt hoort. Deze is het hele jaar geopend in de ochtend. In ons theater kunnen onze jongste gasten zich uitleven met het animatieteam maar ook voor de ouders wordt veel georganiseerd.

De badplaats Renesse ligt op 500 meter afstand van het vakantiepark. Hier vind je winkels, diverse restaurants en volop terrassen. Een leuk uitstapje voor een ijsje of zelfs om een dag te besteden, zeker op de woensdag, wanneer er markt is. Maar als je liever aan het strand ligt zit je ook goed bij ons, want op 900 meter afstand ligt een van de mooiste Noordzeestranden van Nederland.

Op Schouwen Duiveland zijn overal wandel- en fietspaden aangelegd waardoor het voor iedereen mogelijk is om te genieten van haar mooie en veelzijdige landschap. Ook voor de sportieve bezoekers zijn dit ideale wegen om te wielrennen, hardlopen, skaten, Nordic walken etc. Maak ook eens een uitstapje naar één van de mooie Zeeuwse steden en bezienswaardigheden in de omgeving. Uiteraard voorzien we u graag van meer informatie op onze receptie!