m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Gezellige camping in Renesse

Ben je opzoek naar een leuke camping in de buurt van Renesse? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zitten op 500 meter afstand van het centrum van Renesse. Goed te lopen dus en de auto kan lekker op de camping blijven staan. Ook het strand is dichtbij. Op 900 meter afstand ligt het mooie brede Noordzeestrand met een ruime keuze aan Strandpaviljoens om lekker te eten in het zonnetje, of om wat lekkers af te halen op je eigen handdoek op het strand.
 
Onze kleinschalige familiecamping heeft van alles te bieden om je vakantie compleet en comfortabel te maken. Een leuk winkeltje waar je in de ochtend broodjes kunt halen en nog veel meer wat handig is tijdens je verblijf op de camping. Voor de kinderen hebben wij in het theater in de vakantieperiode een animatieteam met iedere dag weer een leuk programma. We gaan veel op pad in de natuur op en rond de camping maar doen ook veel onderzoek in ons eigen laboratorium. Ook hebben wij een leuk restaurant, met mooie, verse gerechten. Genieten voor iedereen dus.
 
Ontdek onze camping in Renesse
De afgelopen jaren is er heel veel geïnvesteerd in de Badplaats Renesse. Het is nu nog vriendelijker om doorheen te lopen omdat de auto´s niet meer door het centrum kunnen rijden. Je kunt dus ongestuurd van winkel naar winkel om vervolgens op een terrasje neer te strijken. Er is hard gewerkt, en dat is te zien. Kom genieten van de vele terrassen, restaurants en natuurlijk de vele ijssalons tijdens je vakantie op onze leuke camping op loopafstand van Renesse!
 
Makkelijk & snel boeken
Wil jij zeker zijn van een plekje op onze camping in Renesse? Boek dan makkelijk en snel online. Heb je vragen over onze camping of de omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen en camperplaatsen