m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Camping aan Zee

Vakantiepark Schouwen biedt veel verschillende mogelijkheden om vakantie te vieren. Een van deze mogelijkheden is onze camping aan zee. Vanaf onze camping loop je namelijk in 15 minuten naar de zee toe en naar ons mooie brede Noordzeestrand. Het strandpaviljoen achter onze camping is ook heerlijk genieten, met heerlijk eten, handige afhaal of een koel drankje. In de zomer kun je dus van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk genieten van een dag aan zee.

Kom naar onze camping aan zee
Wij hebben de afgelopen jaren veel aangepakt op onze camping. Zo is ons toiletgebouw in 2019 helemaal vernieuwd en kun je na een dag op het strand genieten van een lekkere douche met een leuk muziekje. Of je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair. Dan heb je je eigen douche en toilet meteen naast de tent of caravan.
 
Bij ons kun je kiezen tussen verschillende kampeerplaatsen. Wij hebben plekken van 80, 100 en 125m2. Zo kun je kiezen wat je nodig hebt. Op de kampeerplaatsen van 100m2 bevindt zich het privé sanitair.

De mooie omgeving van onze camping
Onze camping ligt midden in een prachtig duingebied. Door dit duingebied wandel of fiets je zo naar de zee. Het hele gebied is voorzien van een wandel- en fietspaden dus er is nog veel meer te beleven én te genieten dan enkel het strand. Ook voor de mensen die graag bewegen zijn er heel wat kilometers te maken langs de zee, het strand en door de duinen. Wandelen, fietsen, hardlopen, mountainbiken, voor ieder wat wils.
 
Renesse ligt ook op loopafstand van de camping. Hier is de laatste jaren veel veranderd en vernieuwd. Er zijn vele nieuwe winkels bijgekomen en ook veel restaurants hebben flink geïnvesteerd. De terrassen zijn uitgebreid en op veel locaties kun je een lekker ijsje halen.
 
Op onze camping aan zee zijn verschillende faciliteiten om je verblijf compleet en nóg aangenamer te maken. Zo kun je iedere morgen lekkere verse broodjes halen in onze ontbijtwinkel en eten in ons restaurant waar alles vers bereid wordt. We hopen je snel te begroeten op onze camping.