m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Camping met huisjes

Ben je op zoek naar een camping met huisjes in Zeeland? Bekijk het aanbod en kies jouw ideale kampeerplaats of huisje op een camping! Vakantiepark Schouwen is een kleinschalige camping met een kampeer gedeelte, een gedeelte voor vaste gasten en huisjes.

Het park is speels opgezet en heeft een gezellige uitstraling. Ieder huisje heeft zijn eigen tuin en is omgeven met duinbeplanting. Ook de kampeerplaatsen zijn afgescheiden met groene heggen.

Kies je eigen huisje
Op onze camping met huisjes kun je verschillende type huisjes vinden. Allemaal verschillend qua indeling en inrichting. Bekijk hiervoor de verhuurmogelijkheden op onze camping. Naast de verschillende type huisjes zijn er ook meerdere mogelijkheden op de camping.  Zo hebben wij verschillende groottes van kampeerplaatsen, en ook plaatsen met privé sanitair. Er is dus genoeg te kiezen, van eenvoudig naar luxe geheel passend bij hetgeen je zoekt.
 
Onze camping ligt midden in een mooi duingebied geheel voorzien van fiets- en wandelpaden. Deze brengen je naar mooie stranden, goede restaurants en leuke dorpjes. Ook voor de sportieve vakantie is er genoeg te doen: watersport, mountainbiken, paardrijden of nordic walking. Je zit in de juiste omgeving!
 
De badplaats Renesse is ook heel goed bereikbaar. Na 5 minuten lopen sta je al in de hoofdstraat van ons bruisende dorp. Er zijn veel leuke terrassen, goede restaurants, heel veel mogelijkheden om een lekker ijsje te halen, maar ook mooie winkels om kleding te shoppen of voor leuke souvenirs te kijken voor thuis.
 
Zoek een leuk huisje uit op onze camping en geniet van onze mooie omgeving op ons heerlijke eiland!