m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Kamperen op Schouwen-Duiveland

Aan de noordzijde van het mooie Zeeuwse eiland, Schouwen Duiveland, ligt onze leuke kleinschalige familiecamping. Het eiland met de vele zonne-uren biedt ook prachtige zonsondergangen als je deze gaat bekijken op een van de leuke strandpaviljoens aan het mooie brede Noordzee strand op loopafstand van de camping.

 Als je vanaf Zuid-Holland het eiland op rijdt, is Schouwen Duiveland bereikbaar via de Brouwersdam of de Grevelingendam aan de andere kant. Vanaf het zuiden rijd je Schouwen-Duiveland op via de Oosterscheldekering of de Zeelandbrug.
 
Ontdek onze camping op Schouwen-Duiveland
Het eiland Schouwen-Duiveland heeft vele mooie plekken en bezienswaardigheden. Denk aan de stoere boswachterij in Westenschouwen waar je door de bosrijke omgeving kunt lopen, sporten of lekker picknicken met de kinderen. Of de mooie duingebieden gelegen tussen Burgh-Haamstede en Renesse te voet ontdekken tussen de paarden en de bunkers. Meer zin in een dorpje? Ga dan naar een van de leuke monumenten stadjes als Brouwershaven, Zierikzee en Bruinisse. Hier kun je leuk rondkijken of de weekmarkt bezoeken en zeker Zierikzee is ook heerlijk om te winkelen of een terrasje te pakken.
 
Uren wandelen en fietsen zijn geweldige manieren om het eiland te ontdekken. De fiets- en wandelpaden lopen langs de camping, dus je kunt de auto lekker op de camping achterlaten. Uiteraard zijn er uitgebreide routes te vinden zodat je van te voren een leuk dagtrip uit kunt stippelen, compleet met mooie route en leuke plekjes voor aan kopje koffie of wat eten.

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen en camperplaatsen
 
Camping op Schouwen-Duiveland boeken
Toe aan vakantie? Boek een van de vele mogelijkheden op onze camping op Schouwen-Duiveland en ontdek de vele mogelijkheden op ons prachtige eiland.

Bekijk onze Kampeerplaatsen           Bekijk onze Camperplaatsen