m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Huisje op camping

Zoek je een huisje op een camping? Dan is Vakantiepark Schouwen een goede keuze! Wij hebben een kleinschalig vakantiepark tegen de populaire badplaats Renesse maar ook vlakbij het strand. Alles is prima lopend of met de fiets te bereiken. Wij verhuren verschillende type huisjes. Verschillend qua luxe, comfort, prijs en inrichting. Bekijk alle verhuurmogelijkheden op onze website. Onze huisjes op de camping hebben een leuke ligging en allemaal een eigen tuin ingericht in de sfeer van de duinen.

Liever kamperen? Dat kan ook!
Behalve deze huisjes op de camping hebben wij ook verschillende kampeerplaatsen. Deze verschillen in afmeting. Ook hebben wij enkele kampeerplaatsen met privé sanitair. Je eigen toilet, douche en wastafel meteen op de kampeerplek. Ideaal!
Verder vind je op ons park de benodigde faciliteiten. Zo kun je iedere morgen verse broodjes halen, en alles voor het ontbijt, in onze ontbijtwinkel. Ook hebben wij een leuk restaurant waar je heerlijk kunt eten of eten kunt afhalen. Alles wordt vers hier bereid.

Geniet van de omgeving
De omgeving van de camping is fijn. Heerlijk om te fietsen, wandelen, sporten en vooral genieten. Door de vele wandel- en fietspaden is alles aan elkaar gekoppeld en kom je zo door de mooie gevarieerde omgeving van de Kop van Schouwen. Van duinen, tot bossen, heuvels, polders en dwars door monumenten stadjes. Voor onze culinaire gasten is er ook een ruime keuze aan heerlijke restaurants in het dorp zelf maar ook op het strand. Vraag naar de verschillende mogelijkheden op de receptie. We hopen je graag snel te zien in een huisje of op een kampeerplaats op de camping!