m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Bekijk Onze Vakantiehuisjes

De gezellige badplaats Renesse is een uitstekende bestemming om een huisje te huren. Zowel in de lente, de zomer of in het najaar: het is altijd goed vertoeven in deze mooie omgeving in Zeeland.
Renesse is de afgelopen jaren flink verbeterd en met haar tijd mee gegroeid. Zo zijn er vele nieuwe winkels, zijn de terrassen uitgebreid en zijn er veel mooie restaurants bijgekomen. Een leuke bestemming voor een heerlijke vakantie.
 
Ontdek Vakantiepark Schouwen
Vakantiepark schouwen ligt tegen Renesse aan en biedt veel verschillende mogelijkheden om een huisje te huren. Zo zijn er op het park de afgelopen jaren veel huisjes vernieuwd. Deze huisjes zijn van alle luxe voorzien. Sommigen hebben zelfs een infraroodcabine. Ook zijn er nog wat eenvoudigere huisjes, die voor een leuke prijs te huur zijn.
 
Naast deze accommodaties hebben wij ook een leuke ontbijtwinkel waar je alles kunt kopen voor het ontbijt. Natuurlijk ontbreken hier de verse broodjes niet. Ernaast zit ons restaurant waar je zowel lekker van de kaart kunt bestellen of af kunt halen. Heerlijke gerechten en alles wordt er vers bereid! Uiteraard zijn er voor onze kleinste gasten ook voorzieningen zoals een speeltuin en een leuk animatieteam in de drukke periodes.
 
Huisje huren in Renesse
Kortom, aarzel niet als je een leuk huisje wilt huren in Renesse en bekijk de vele mogelijkheden die wij hebben op ons park op loopafstand van deze gezellige badplaats Renesse, dichtbij het strand!

Bekijk onze verhuurmogelijkheden