m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Geniet van de herfst in Renesse

Na een lange warme zomer, maakt de natuur weer ruimte voor de mooie geuren en kleuren van de herfst. Maar vaak nog heerlijk om veel buiten te zijn voor de koude winter weer begint. Met haar vele fiets en wandelpaden die door de duinengebieden en de bossen gaan, is het hier genieten van de prachtige omgeving tijdens de herfstvakantie op Schouwen-Duiveland. Vliegenzwammen en wandelpaden met dikke bladerlagen tekenen ons eiland maar het is nog net lekker qua temperatuur om te kamperen in de herfstvakantie.
 
Wij hebben hebben meerdere opties om te kamperen in de herfstvakantie. Zo bieden wij hebben kleine percelen van 80 m2, grotere van 125 m2 en sinds afgelopen jaar ook percelen van 100 m2 met prive sanitair. Dat is heerlijk verblijven. Op onze website kun je de beschikbaarheid vinden en kijken wat er het beste bij je verblijf past. Ook hebben wij plaatsen sepciaal voor campers. Kijk hier voor ook naar de camperplaatsen.
 
Ons vakantiepark is gelegen bij de badplaats Renesse. In Renesse is veel te beleven in de herfstvakantie. Zo hebben wij een spannende Halloweentocht, een gezellige markt in herfstsfeer en zijn er vele restaurants en winkels om lekker rond te kijken. Net buiten het dorp kunt je een leuke wandeling maken in ons kabouterbos, lopen op het strand of genieten van de herfst langs een van de wandel- of fietsroutes in de bossen van de kop van Schouwen. Op de camping zelf kun je iedere morgen verse broodjes halen en kun je terecht in ons restaurant. Wij hopen je in de herfstvakantie te mogen begroeten op ons gezellige vakantiepark om lekker te kamperen.

Bekijk onze kampeerplaatsen