m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Ontdek Onze Camping

Voor de echte liefhebber van kamperen biedt Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland, vele mogelijkheden. Ons mooie eiland biedt allerlei verschillende landschappen. Duingebieden, bosgebieden, vroongronden, uitgestrekte stranden, bunker routes, vele meren en natuurlijk omringd door het water van de Noordzee, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer. Een ideale uitvalsbasis voor mensen die houden van kamperen op Schouwen-Duiveland en genieten van en in de vrije natuur.
 
Ontdek Vakantiepark Schouwen
Vakantiepark schouwen is gelegen midden in deze mooie gebieden en tegen de badplaats Renesse. In Renesse kun je heerlijk genieten van de vele restaurants, terrassen en leuke winkels. Een leuke wandeling over het strand met een lunch op een leuk strandpaviljoen en terug via Renesse, maakt een complete vakantiedag op Schouwen Duiveland.
 
Ons vakantiepark biedt verschillende kampeerplaatsen. Wij hebben verschillende grootte, en ook verschillende luxe. Zo zijn er sinds 2022 ook kampeerplaatsen met een eigen sanitaire unit op de plek. Deze units beschikken over een douche, wasbak en een toilet en zijn alleen voor eigen gebruik. Daarnaast is ons sanitaire gebouw in 2019 helemaal vernieuwd. Verder beschikt ons park over een leuke speeltuin, een gezellig restaurant en een handig winkeltje waar voor het ontbijt alles te verkrijgen is. Natuurlijk is er een enthousiast animatieteam aanwezig die de kinderen meeneemt de natuur in. Het kamperen op ons park is nog nooit zo fijn geweest. Kijk op onze website of op de plattegrond voor een leuke ligging en zoek zelf je plekje uit.
 
Kamperen op Schouwen-Duiveland? Boek online!
We hopen jullie snel te kunnen verwelkomen voor een leuke kampeervakantie op ons mooie Schouwen-Duiveland. Boek je vakantie online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze kampeerplaatsen