Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families
Het leukste vakantiepark voor gezinnen & families

Bungalow & Chalets

Bekijken
Campingnieuws
Bekijken

Gast ervaringen

Geweldig! Wij hebben met de kids een paar heerlijke dagen gehad!

Ligging van het park is echt super, je bent overal dichtbij en overal om je heen zijn prachtige fietsroutes.
Lisette en kinderen
Zeer mooi en vriendelijk vakantiepark aan de rand van Renesse.

Wij komen hier al 40 jaar.
Sven Tschampke
Mooie natuur, erg schoon!

Mooie huisjes en goede informatie. Zeer vriendelijk en attent.
Jan Huigen

Welkom

De Veiligheidsregio Zeeland vraagt om Zeeland alleen nog te bezoeken als dat echt nodig is. Zowel dagtoerisme als langer verblijf door mensen van buiten de provincie wordt afgeraden. Door de verspreiding van het coronavirus geldt sinds gisteren voor de hele wereld code oranje. Dit betekent dat je alleen naar het buitenland moet reizen als dit strikt noodzakelijk is. De Veiligheidsregio Zeeland vertaalt dit advies nu ook naar de provincieschaal.
Onze eerste prioriteit is de volksgezondheid. We moeten de (ziekenhuis)zorg namelijk optimaal voorbereiden op een grote coronazorgvraag. Verder willen we voorkomen dat er door de komst van toeristen de verspreiding van het virus onnodig vergroot.

 Voorzitter Veiligheidsregio, Jan Lonink


Let op: In verband met het Corona virus is Vakantiepark Schouwen niet geopend zoals u gewend bent. Onze verhuurobjecten en kampeerplaatsen zijn helaas niet geopend tot 6 april. Ook al onze faciliteiten zijn gesloten: de receptie, de horeca, onze sanitaire gebouwen en onze winkel zijn gesloten en onze technische dienst is niet aanwezig.

Op dit moment hebben wij nog niet besloten om onze vaste gasten te verbieden naar hun eigen chalet of caravan te komen. Echter raden wij dit ten zeerste af, om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid.
Neem uw verantwoordelijkheid en blijf zoveel mogelijk thuis de komende weken.

Hou deze site in de gaten of de openingsdatum eventueel verlaat gaat worden.


Welkom bij ons, op Vakantiepark Schouwen in Renesse. Een gezellig vakantiepark voor het hele gezin, op een heerlijke locatie waar alles dichtbij is! Op loopafstand van de Noordzee en de gezellige badplaats Renesse, omringd door bos- en duinlandschappen, ligt Vakantiepark Schouwen.
 
Op dit gezellige familiepark kun je kiezen uit een knus houten chalet, of een luxe ruime woodlodge. Ook is het mogelijk om te komen kamperen op onze kleinschalige camping of te genieten in je camper op een ruime verharde camperplaats. En vind je het zo leuk bij ons dat je niet meer weg wilt, dan kun je een eigen chalet kopen en het hele seizoen langskomen. Alles is hier mogelijk! 

De badplaats Renesse ligt op 500 meter afstand van het vakantiepark. Hier vind je leuke winkeltjes, diverse restaurants, cafés en volop terrassen. Een leuk uitstapje voor een drankje of maaltijd op het terras,  of een wandeling door het dorp met een ijsje. Het park is omringd door een prachtige natuur, vol met fiets- en wandelpaden en op steenworp afstand van het uitgestrekte Noordzeestrand met gezellig strandpaviljoenen waar je tot laat kunt blijven zitten, genietend van de ondergaande zon. Bezoek de monumentenstad Zierikzee met de leuke winkels en het gezellige marktplein. Ook de Delta Werken op Neeltje Jans zijn de moeite waard om te bezoeken. Zo kom je op een leuke manier meer te weten over de geschiedenis van deze provincie

De Vrouwen van Schouwen en hun hele team heetten jullie graag welkom op hun park en zorgen ervoor dat jullie van een gezellige vakantie in Zeeland zullen genieten.
  • 900m naar het strand
  • 500m naar Renesse
  • Leuke vakantiehuisjes
  • Escape room
  • Animatieteam in het hoogseizoen, voor iedere leeftijd wat te doen!
  • Gezellig eetcafĂ© met lekker eten
  • Heerlijke fietsroutes