Voor de leukste vakantie voor gezinnen en families
Voor de leukste vakantie voor gezinnen en families
Voor de leukste vakantie voor gezinnen en families

Bungalow & Chalets

Bekijken
Campingnieuws
Bekijken

Gast ervaringen

Wij zijn erg benieuwd naar hoe u uw verblijf heeft ervaren en of u nog verbeterpunten heeft.

Deel uw ervaring en help ons verbeteren! Daarnaast help je andere vakantiegangers met het vinden van de perfecte vakantie.

Bedankt voor uw verblijf en we hopen u graag nog eens terug te zien!

Zoover    Google
Team Vakantiepark Schouwen

Welkom op Vakantiepark Schouwen in Renesse

Op zoek naar een gezellige camping in Renesse? Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie! Op enkele minuten wandelen van het bruisende Renesse. Liever naar het strand? Ook dit is op loopafstand bereikbaar. Vakantiepark Schouwen is een kleinschalig, knus vakantiepark. De camping biedt alle rust die je nodig hebt. Ervaar het zelf op onze camping in Renesse!
 
Je hebt de keuze uit diverse verblijven. Een gezellig houten chalet, een luxueuze woodlodge met veel ruimte voor iedereen, kamperen op de kleinschalige camping, het is allemaal mogelijk. Kom je met de camper? We hebben verharde camperplaatsen beschikbaar. Ben je helemaal om en wil je altijd van het vakantieleven kunnen genieten? Koop je eigen chalet! Je kunt het hele seizoen genieten van je eigen plekje. Alles is hier mogelijk! 

De badplaats Renesse ligt op 500 meter afstand van het vakantiepark. Hier vind je leuke winkeltjes, diverse restaurants, cafés en volop terrassen. Een leuk uitstapje voor een drankje of maaltijd op het terras,  of een wandeling door het dorp met een ijsje. Het park is omringd door een prachtige natuur, vol met fiets- en wandelpaden en op steenworp afstand van het uitgestrekte Noordzeestrand met gezellig strandpaviljoenen waar je tot laat kunt blijven zitten, genietend van de ondergaande zon. Bezoek de monumentenstad Zierikzee met de leuke winkels en het gezellige marktplein. Ook de Delta Werken op Neeltje Jans zijn de moeite waard om te bezoeken. Zo kom je op een leuke manier meer te weten over de geschiedenis van deze provincie

De Vrouwen van Schouwen en hun hele team heetten je graag welkom op hun park en zorgen ervoor dat je van een gezellige vakantie in Zeeland zult genieten.
  • 900m naar het strand
  • 500m naar Renesse
  • leuke vakantiehuisjes
  • escape room
  • animatieteam in het hoogseizoen, voor iedere leeftijd wat te doen!
  • gezellig eetcafĂ© met lekker eten
  • heerlijke fietsroutes