m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Camping dicht aan zee

Zin in een heerlijke vakantie vlakbij het mooie brede Noordzeestrand? Kijk dan nu naar een van de vele mogelijkheden op onze strandcamping. Onze kleinschalige familiecamping ligt op maar 900 meter afstand van het strand zodat je er gemakkelijk kunt komen met de fiets of te voet.
 
Ontdek onze strandcamping
Onze camping biedt veel verschillende type accommodaties maar ook verschillende opties op de camping. Zo hebben wij sinds kort privé sanitair op enkele van onze kampeerplaatsen. Zo heb je een douche, toilet en wasbak voor jezelf op je kampeerplaats. Daarnaast hebben wij ons toiletgebouw onlangs helemaal vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Dat is lekker thuiskomen na een hele dag op het strand. Ook hebben wij een leuk restaurant met heerlijke gerechten waar je lekker kunt gaan zitten als je geen zin meer hebt om te koken. Of je neemt het mee naar huis, en eet het daar lekker op. Wat wil je nog meer? Overdag in de zon en je ‘s avonds lekker laten verwennen met heerlijk eten.
 
Onze strandcamping ligt vlakbij het strand, maar ook op loop afstand van Renesse. Renesse heeft de laatste jaren heel veel geïnvesteerd om weer een fijne badplaats aan het strand te worden voor families en gezinnen. Heerlijk om winkeltjes te kijken, een ijsje te eten of op een terras te genieten van de zon.
 
Strandcamping boeken
Kom genieten van de heerlijke vakantie aan het strand in een van onze kampeer of verhuurmogelijkheden! Boek een plaatsje op onze strandcamping en geniet met volle teugen.

Bekijk onze kampeerplaatsen   Bekijk onze verhuurmogelijkheden