m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Ontdek Vakantiepark Schouwen

We hoeven niet meer ver weg te gaan voor een heerlijke vakantie aan zee. Renesse biedt een perfecte locatie voor een vakantie dichtbij strand en dichtbij de leuke badplaats Renesse. Vanaf hier loop je zo naar het strand om een hele dag te genieten in de zon of op een van de leuke Strandpaviljoens die hier te vinden zijn. Ook zijn er tal van wandel- en fietspaden waarover je de mooie omgeving kunt verkennen. De omgeving van duingebieden, vroongronden, stranden en bossen. Erg veelzijdig.
 
Renesse zelf heeft ook flink geïnvesteerd en is met haar tijd meegegaan. Zo zijn er veel terrassen uitgebreid, mooie restaurants bijgekomen, is het centrum autovrij gemaakt in het seizoen en zijn er verschillende ijssalons voor een lekker ijsje. Ook het aantal winkels is gegroeid dus je kunt er uren doorbrengen.
 
Ontdek Vakantiepark Schouwen
Op 500 meter van Renesse ligt Vakantiepark Schouwen. Ons vakantiepark biedt vele mogelijkheden voor het doorbrengen van je vakantie in Renesse. Je kunt kiezen voor een luxe huisje met infraroodcabine of een kampeerplaats op onze kleinschalige camping. Bekijkt de mogelijkheden op onze website en zoek uit wat het beste bij je vakantie past.
 
Verder hebben wij op het park een leuk restaurant met heerlijke gerechten die allemaal vers bereid worden. Ook is er een ontbijtwinkel waar je elke morgen alles kunt halen voor het ontbijt. Natuurlijk ook de verse broodjes! De kinderen kunnen lekker spelen met het animatieteam of in de speeltuin. Plezier voor iedereen op en rond het park.
 
Vakantie in Renesse? Boek online!
Bekijk de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Renesse. We zien je komst graag tegemoet! Je kunt direct reserveren via onze website, of neem vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt.

Bekijk onze verhuurmogelijkheden             Bekijk onze kampeerplaatsen