m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Vakantiepark Schouwen in Renesse

Een vakantie in de provincie met de meeste zon uren: Zeeland! Dat is en blijft een heerlijke bestemming voor je vakantie! De bruisende badplaats Renesse, helpt hier zeker aan mee!
 
Ontdek het prachtige Zeeland
Renesse is de laatste jaren erg veranderd en met haar tijd mee gegroeid. Zo zijn er leuke nieuwe winkels bijgekomen, de terrassen zijn uitgebreid en ook de kwaliteit van eten is gegroeid. Een heerlijke plek om rond te dwalen tussen de bezoeken aan het strand door of aan een van de monumentale stadjes in de omgeving. Wie aan een vakantie in Zeeland of Renesse denkt, denkt waarschijnlijk aan strand, ijsjes eten, genieten in de zon op het terras maar ook bezoeken aan de Oosterscheldekering of het watersnood museum. Al deze ingrediënten zijn te vinden op korte afstand van Renesse.
 
Op vakantie bij Vakantiepark Schouwen
Vakantiepark Schouwen biedt hierbij de ideale locatie om een accommodatie uit te zoeken. Qua accommodaties is er van alles mogelijk. Zo hebben wij verschillende type bungalows in de verhuur voor 4 of 6 personen. Het grootste gedeelte hiervan is recent vernieuwd. In deze type bungalows geniet je van comfort en kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal eenvoudige bungalows, die je voor een leuke prijs kunt uren op een geweldige locatie. Ook hebben wij verschillende kampeerplaatsen. Hier zijn verschillende opties qua grootte en met of zonder privé sanitair. Ook de camper kan mee want hiervoor bieden wij ruime verharde camperplaatsen. Kortom keuze voor iedereen. Verder bieden wij op het vakantiepark een leuk restaurant met heerlijke vers gemaakte gerechten en een handige ontbijtshop met alles voor het ontbijt.
 
Tijd voor een vakantie in Renesse, Zeeland?
Wie zin heeft in een heerlijke vakantie in Zeeland, is van harte welkom op ons leuke vakantiepark in Renesse!

Bekijk onze verhuurmogelijkheden        Bekijk onze camping      Bekijk onze camperplaatsen