m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Herfst in Renesse

Het weer wordt langzaam minder en de blaadjes kleuren eerst rood en erna bruin. Het is weer tijd voor de herfst. Hebben jullie al nagedacht over een vakantiehuis tijdens de herfstvakantie? Ons vakantiepark in Renesse heeft leuke vakantiehuizen, met nog beschikbaarheid in de herfstvakantie.

Heerlijke omgeving
Kom lekker wandelen in het bos, uitwaaien op het strand en geniet van de heerlijke herfstkleuren en geuren. In het huisje is het lekker warm en aangenaam. Je hebt de keuze om zelf te koken of jezelf te laten verwennen in een van de vele restaurantjes in het dorp Renesse.
 
Op ons vakantiepark is veel gerenoveerd de afgelopen jaren. Een groot gedeelte van onze vakantiehuizen is recent vervangen. Kijk op onze website naar de vele mogelijkheden en kies het vakantiehuis uit wat het beste bij u past. Verder bakken wij ook in de herfstvakantie heerlijke verse broodjes en staan wij weer klaar in onze winkel en in ons restaurant. Onze Escape Room is natuurlijk ook een leuke activiteit, zeker als het weer even wat minder is.

In de leuke badplaats Renesse is veel te doen en te beleven in de herfstvakantie. Een leuke wandeling in ons kabouterbos, lopen op het strand of genieten van de herfst langs een van de wandel- of fietsroutes in de bossen van de kop van Schouwen. Erna natuurlijk lekker even opwarmen in een van de horecagelegenheden in en rond Renesse.
 
Wij helpen u graag verder bij het vinden van een prettig vakantiehuis in de herfstvakantie op ons vakantiepark. 

Bekijk onze verhuurmogelijkheden