m Mijn Omgeving
Anwb logo Zoover logo Google logo

Bekijk Onze Huisjes

Heeft u zin om uw vakantie te verblijven in een leuk vakantiehuisje in Renesse? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij hebben 7 verschillende types vakantiehuizen. Deze zijn van luxe met infraroodcabine tot eenvoudig en basic.
 
Ontdek onze vakantiehuisjes in Renesse
De afgelopen jaren hebben wij wel veel geïnvesteerd in onze vakantiehuizen. Zo is het grootste gedeelte helemaal vervangen voor mooie frisse chalets. Qua inrichting allemaal anders, dus voor ieder wat wils. Een klein gedeelte is nog verouderd, maar hier kunt u prima verblijven, op een mooie locatie en voor een leuke prijs. Al onze vakantiehuizen zijn voor 4 of 6 personen.
 
Genieten van Renesse en omgeving
De ligging van de vakantiehuisjes is op loopafstand van Renesse en het Noordzeestrand. Alles is lekker in de buurt, dus je hoeft niet meer met de auto op pad. Het dorpje Renesse is de afgelopen jaren erg veranderd. Zo zijn er veel meer winkeltjes bij gekomen, zijn de terrassen uitgebreid en is een grootste gedeelte nu autovrij in het seizoen. Een heerlijk dorp om lekker doorheen te wandelen, een ijsje te eten, op een terras neer te strijken of te genieten in een van de leuke restaurants of de strandpaviljoens aan zee. In Renesse vind je alles voor een heerlijke vakantie.
 
Ook op het park zelf zijn een aantal fijne faciliteiten. Zo hebben wij iedere morgen verse broodjes in ons ontbijt winkeltje en heeft ons restaurant iedere week weer andere verrassingen op de menukaart staan. Ook aan de kinderen wordt gedacht en is er een leuk animatieteam. Ze kunnen op avontuur met Kiki de Ranger om te kijken wat er in de natuur allemaal te vinden en te beleven is, en samen met onze professor gaan ze proefjes doen in zijn laboratorium. Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden van de vakantiehuisjes in onze leuke badplaats Renesse en zoek het huisje wat het beste bij jullie past. Dat wordt genieten.

Bekijk onze verhuurmogelijkheden